Wij opereren in een geïntegreerde wereld waarin consumenten, media en bedrijven geen onderscheid maken tussen online en offline communicatie.

Ons toegewijde digitale en sociale media team levert resultaten voor klanten binnen de bedrijfs-, financiële en consumentensector. Of u nu een crisis op sociale media wilt volgen, Twitter wilt aanpakken of creatief deelbare inhoud wilt ontwikkelen, wij kunnen u helpen.

Auditing

Een sociale media audit kan u helpen de sterkte van de online aanwezigheid van uw bedrijf te begrijpen.

We hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van audits om bedrijven te helpen begrijpen wat werkt, wat niet werkt, hoe ze staan ten opzichte van hun concurrenten en wat verbeterd kan worden via hun eigen, verdiende en betaalde kanalen.

Sociale Media & Content Management

Welk social media platform u ook gebruikt, u heeft een concrete strategie nodig voor het monitoren van vermeldingen, het regelmatig delen van berichten en het onderhouden van contacten met andere gebruikers.

Wij hebben uitgebreide ervaring met het beheren van platforms voor bedrijven in een breed scala van sectoren. Dit omvat het volgen van problemen, het ontwikkelen van aantrekkelijke visuele inhoud en het implementeren van gerichte reclamecampagnes die volgers en zakelijke leads te stimuleren.

Naast management bieden we ook één-op-één advies en training aan.

Inhoud

In onze real-time publicatieomgeving gaan crisissen onmiddellijk 'live' - of het nu gaat om een media-outlet of een bericht op sociale media. We hebben de tools in huis om voortdurend online bronnen te monitoren om problemen die zich voordoen te identificeren, zodat ze onmiddellijk kunnen worden aangepakt. We weten in welk formaat we moeten reageren, of het nu gaat om directe contacten of via de websitemoderator of -exploitant.

We weten hoe we content snel online kunnen laten verwijderen - op Twitter, Facebook of een online forum. Wij werken samen met onze klanten om hun online reputaties proactief te beheren door schadelijke inhoud te verwijderen en gepast te reageren.

Neem contact op

Neem contact op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw digitale en sociale inspanningen te ondersteunen.