Wij werken samen met onze klanten om hun reputatie te beschermen en te verbeteren door middel van inspirerende public relations programma's.

Onze campagnes zijn gebaseerd op inzichten uit robuust onderzoek en zijn ontworpen om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te behalen.

Voor ons zijn de enige resultaten die tellen de resultaten die we kunnen meten, dus aan het begin van elke campagne definiëren we succes en zorgen we dat we deze doelstellingen halen.

Mediarelaties en reputatiebeheer

Door onze sterke relaties met belangrijke mediaspelers en onze uitgebreide ervaring met verschillende sectoren en publicaties zijn wij het best geplaatst om advies te geven over zowel de communicatie wijze als de juiste boodschap om te delen, om te werken aan het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen.

We besteden tijd en moeite aan het bevorderen van langdurige relaties met journalisten, redacteuren en commentatoren uit de vak-, nationale en digitale pers en televisie. We zijn in staat om uw doelgroep te bereiken via de media en uw boodschap aan hen te vertellen via nauwkeurige berichtgeving op de exacte manier waarop u wilt dat deze door hun wordt gelezen.

Bedrijfspositionering en berichtgeving

Bedrijven hebben een overkoepelend en samenhangend verhaal nodig dat alle bedrijfsfuncties doorloopt, zodat alle kernboodschappen afgestemd zijn met de belanghebbenden. We helpen dit op te bouwen, zodat alle afdelingen berichten delen die onder één paraplu vallen en de waarden, missie en strategie van het bedrijf naadloos en effectief worden gecommuniceerd.

Profilering van leidinggevenden en experten

Leidinggevenden en experts van bedrijven zijn in toenemende mate niet alleen belast met de functie, maar ze zijn ook woordvoerders van de zaak. Het is belangrijk dat zij niet alleen meningen hebben, maar dat zij hun visie delen op actuele en opkomende onderwerpen, trends in de branche en bedrijfsnieuws en -gebeurtenissen. Ze moeten een gedetailleerd inzicht hebben in de mogelijke effecten die externe en interne veranderingen kunnen hebben op hun bedrijf en zijn stakeholders.

Wij positioneren leidinggevenden en experts als thought leaders in hun branche door middel van schriftelijke artikelen en standpunten, interviews, panels, seminars en toespraken. Wij zorgen ervoor dat alle bedrijfsberichten in overeenstemming zijn met de missie en bedrijfsstrategie van uw bedrijf, zodat elk afzonderlijk stukje inhoud een veel bredere impact heeft en de band tussen uw bedrijf en de waarden die het belichaamt versterkt. Wij adviseren leidinggevenden en experts hoe zij hun persoonlijke online aanwezigheid via social media kunnen opbouwen en beheren en hoe zij deze het meest effectief kunnen gebruiken in een bedrijfscontext.

Media monitoring en analyse

Ons Media Intelligence team volgt alle media berichtgevingen op die relevant zijn voor uw organisatie, in België, de Benelux en internationaal, van kranten, nieuwsagentschappen en online media tot, op aanvraag, ook radio, televisie en social media. Dit kan over het bedrijf zelf zijn, over concurrenten of over de sector. Een compleet, relevant en compact nieuwsoverzicht in uw inbox, dagelijks vertaald in het Engels of Nederlands - dat is kort onze media intelligence.

Media training

Het ontwikkelen van zelfverzekerde, beheerste en overtuigende woordvoerders is een fundamenteel onderdeel van het communicatieproces.

Citigate Dewe Rogerson heeft ruime ervaring in alle aspecten van mediatraining. We beschikken over een toegewijd team van mediatrainers die hebben samengewerkt met klanten in verschillende sectoren, waaronder logistiek, industrie, gezondheidszorg, vermogensbeheer, bankieren en verzekeringen.

We voorzien mediatraining voor C-level leidinggevenden en andere sleutelfiguren en stemmen elke sessie af op de behoeften van onze klanten. Hierbij kan worden gedacht aan inzichten in de media, berichtontwikkeling, stresstesten en crisisscenario's, Q&A's, best-practice gebruik van social media en test-interviews. Wij leveren voor elk individu rapporten en adviezen na de training die kunnen worden gedeeld met de belangrijkste belanghebbenden in de communicatieketen.

Ons mediatrainingsteam bestaat uit PR-professionals met tientallen jaren ervaring in communicatie. Daarnaast werken we waar nodig samen met een selecte groep externe gespecialiseerde trainers.

Daarnaast kan Citigate Dewe Rogerson adviseren over presentatietechnieken en over hoe te spreken op branche- en media-evenementen, conferenties en netwerkmogelijkheden.

Evenementen

Met meer dan twee decennia ervaring in het runnen van zowel live als virtuele evenementen, kan ons toegewijde evenemententeam het complete pakket van logistieke consultancy en productiemanagement leveren.

Onze klanten beschikken over het team’s diepgaande kennis over locaties en leveranciers die geschikt zijn voor een breed scala aan evenementen. Naast live ontmoetingen hebben wij ruime ervaring in het organiseren van virtuele evenementen, waaronder webcasts en satellietuitzendingen.

Oplossingen voor interne communicatie en belanghebbenden

Een sterk bedrijf is van binnenuit opgebouwd. Interne communicatie is een essentieel hulpmiddel om uw bedrijf vooruit te helpen en veranderingen door te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers betrokken en geëngageerd zijn en deel uitmaken van het besluitvormingsproces inzake de transformatie van uw onderneming. We versterken het inzicht van medewerkers in uw bedrijfsstrategie en bouwen vertrouwen op in de leiders en belangrijkste leidinggevenden.

Door middel van communicatie over organisatorische veranderingen houden we medewerkers op de hoogte tijdens elke stap van de transformatie. Veranderingscommunicatie richt zich op de behoeften van werknemers en belanghebbenden tijdens deze periode, garandeert dat ze in voorop in gedachte gehouden worden tijdens het veranderingsproces en beheert de effecten na implementatie.

Tussentijdse communicatie Oplossingen

Heeft uw bedrijf wanhopig behoefte aan iemand die de dagelijkse interne communicatie beheert? Citigate Dewe Rogerson kan u helpen. We kunnen snel iemand in-house sturen om één of meerdere dagen per week, tot en met full-time voor uw organisatie te komen werken. Ons team kan een vliegende start nemen vanwege onze ervaring in het werken met verschillende soorten organisaties en software en kan altijd leunen op de rest van het team voor ondersteuning. Een full service communicatieteam, klaar om te helpen.

Nieuws en Opinie

Press Release: Payment platform iBanFirst opens its new office in  Antwerp

Press Release: Payment platform iBanFirst opens its new office in Antwerp

Antwerp, September 4th 2018 – The Fintech company iBanFirst officially opened its new office in Antwerp today. iBanFirst allows companies to make foreign payments and money transfers in 25 currencies through

‘Public Organization of the Year®’ 2018

‘Public Organization of the Year®’ 2018

For the fifth time in a row the CDR team was responsible for the media relations during the ‘Public Organization of the Year®’ 2018 event, organized by our client EY, in collaboration with the newspapers De Tijd / L’Echo and the bank BNP Paribas Fortis. The event was held on March 5th in Brussels Expo.

Festive Grand Opening of New DHL Hub at Brussels Airport

Festive Grand Opening of New DHL Hub at Brussels Airport

On 22 February 2018, our client DHL Aviation opened its new Brussels hub in a grand way! They spared no efforts; and neither did we!

Neem contact op

Neem contact op om te bespreken hoe we uw inspanningen kunnen helpen ondersteunen.

Corporate team
Citigate Dewe Rogerson België
Kunstlaan 46, 1000 Brussel
+32 2 732 7040
Info.be@citigatedewerogerson.com